2010-2011 LAP Şenlikleri

2010-2011 Akademik Yılında Üniversitemiz tarafından desteklenen 17 LAP Projesinin sergilendiği şenliklerde Çağrılı Projeler ve Yarışma Projeleri Üniversitemiz öğretim elemanlarından oluşan jüriler tarafından değerlendirilmiştir. Şenlik kapsamında Turizm İşletmeciliği bölümü Öğr. Gör. Şule Tuzlukaya tarafından verilen·"Girişmcilik" dersi projeleri de sergilenmiş ve 4 kişilik bir jüri tarafından değerlendirilerek derecelendirilmiştir.

Derece alan projeler  etkinlik kapsamında Cevdet Kösemen Konferans Salonunda yapılan törende açıklanmıştır. Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu  törende yaptığı konuşmada öğrenciler ile sürdürülen araştırmalardan duyduğu memnuniyetini belirtmiş, projelere katılan tüm öğrencileri ve danışmanları kutlamıştır. LAP Projelerini Üniversitemize kazandıran Provostumuz Prof. Dr. Hasan Akay, 2010-2011 Akademik Yılınıda başlayan LAP programının amacına ulaştığını belitirerek  2010-2012 Akademik Yılında öğrencileri yeni projelerde yer almaya davet etmiştir.

LAP Şenlik Görüntüleri